Etusivu > Asunnot

Asunnot

Yhdistyksellä on kolme nuorisoasuntokohdetta, joissa on yhteensä 98 asuntoa.

Asuntoja vuokrataan ensisijaisesti työssäkäyville 18-28-vuotiaille nuorille. Myös opiskelijat, jotka käyvät töissä huomioidaan. Varsinaisia opiskelija-asuntoja vuokraa Hyvinkäällä Hyvinkään Vuokra-asunnot Oy.

 

Niittymäentie 4 

 

Hyvinkään Martin Niittymäentien talo on valmistunut loppuvuodesta 2011. Talossa asuu nuorten lisäksi vanhuksia sekä kesäkuusta 2012 lähtien myös kehitysvammaisia. Alakerrassa talon yhteydessä toimii vuoropäiväkoti. Talon kolmessa ylimmässä kerroksessa sijaitsevat 30 asuntoa on tarkoitettu nuorille. Asuntojen koot ovat 35-40 m2 .  Kaikissa asunnoissa on lasitettu parveke. Asukkailla on käytössä sauna sekä maksuton pesutupa. Talossa on huoneistokohtaiset vesi- ja sähkömittarit

 

Lehmustie 10

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hyvinkään Hakalassa osoitteessa Lehmustie 10 sijaitsee v. 2004 valmistunut kerrostalo, jossa on 28 asuntoa. Näistä asunnoista kaksioita on 4 ja loput 24 ovat yksiöitä. Neliömäärät yksiöissä vaihtelevat 33-36 neliöön. Kaksiot ovat 46,5 neliöisiä. Kohteessa on sauna, pesutupa ja asukastila. Pesutupa, jossa on pyykinpesukone, kuivausrumpu ja kuivaustila, on asukkaille maksuton tässäkin kohteessa.

 

 

Pellonojantie 2

 

 

 

 

 

 

 

 

Hyvinkään Martissa, osoitteessa Pellonojantie 2, sijaitsee v. 1992 valmistuneet kolme luhtitaloa ja yksi rivitalo. Asuntoja on yhteensä 40, joista kaksioita on 9 ja loput 32 tupakeittiöllisiä yksiöitä. Neliömäärät vaihtelevat yksiöissä 34,5-38 neliöön ja kaksioissa 53-57 neliöön. Kohteessa on asukkaiden käytössä sauna, pesutupa ja kuntosali. Pesutupa, jossa on pyykinpesukoneen lisäksi kuivausrumpu, on asukkaille maksuton.

 

Katso myös