Wörtti-toiminta: Tukihenkilökoulutus

Huhtikuusta 2024 alkaen Wörtti-toiminnan tukihenkilökoulutus suoritetaan itsenäisesti Howspace-alustalla.Koulutus ei ole aikaan tai paikkaan sidottu. Osallistuja voi suorittaa koulutuksen itselleen sopivana ajankohtana ja sen voi halutessaan keskeyttää sekä jatkaa myöhemmin. Koulutus on maksuton ja sen suorittamiseen menee aikaa noin 2 tuntia. Koulutukseen osallistuvan henkilön tulee olla yli 18-vuotias ja hänen tulee hallita itsenäinen asuminen. Koulutus antaa osallistujalle valmiudet toimia Wörtti-toiminnassa vapaaehtoisena tukihenkilönä.


Wörtti-toiminnan tukihenkilökoulutukseen osallistuminen ei sitouta vielä mukaan toimintaan, vaan koulutuksen jälkeen henkilö kutsutaan alkuhaastatteluun. Alkuhaastattelussa osallistuja tapaa Wörtti-toiminnan työntekijät ja pääsee vielä tarkemmin tutustumaan toimintaan. Alkuhaastattelussa myös Wörtti-toiminnan työntekijät arvioivat osallistujan soveltuvuuden tukihenkilöksi.


Täyttämällä Wörtti-hakemuksen ilmoittaudut koulutukseen ja sinulle lähetetään sähköpostiin linkki, jolla pääset osallistumaan Wörtti-toiminnan tukihenkilökoulutukseen Howspace-alustalla. Kirjautumislinkki saattaa mennä roskapostiin, joten muista tarkistaa myös se. Linkki lähetetään osallistujalle seuraavana arkipäivänä siitä, kun on täyttänyt hakemuksen. Koulutus tulee suorittaa kuukauden sisällä siitä, kun on saanut linkin.


Lisätietoja koulutuksesta ja toiminnasta:
Viivi Ahde | 040 587 0002 | viivi.ahde(a)hnay.fi
Essi Pöytälaakso | 040 1971 689 | essi.poytalaakso(a)hnay.fi